Snart*

Igår råkade jag försova mig, Johan ringde och väckte mig när ajg skulle sluta egentligen >< Han hade kommit försent och blev inte insläppt xD så jag lovade honom att ringa senare och det gjorde jag men ne då kunde han nite prata för att dom skulle på bio så skulle jag ringa tre ist som jag då inte gjorde.. eller glömde av det..
Så när jag kommit från affären efter att ha köpt godis så stod han och Malin där xD utanför mig och väntade.. haha.. men det var ifs inte länge dom var kvar Johan åkte hem för att han var tvungen att släppa in någon som inte hade nycklar hem och Malin skulle äta men vi bestämde att vi skulle ses senare.

Så när jag ringer malin igen så vill hon hellt plötsligt inte följa med längre.. om inte Jacob också kommer med o_O så jag får ringa och tjata lite på Jacob som bara säger ne-e och lägger på.. jag ringer tillbaka till malin och klarar av att få ut henne och när vi är påväg till Johan så ringer han och berättar att det kommer ta fyra timmar för oss att åka hem ifrån honom sen efter som bussen kör runt allting och man måste bytta massa gånger >< så efter som han är en så snäll så åkte han in till stan och mötte oss ^^
Men efter som det skulle ta fyra timmar för honm också att åka hem tydligen så lovade malin att han skulle få sova hos henne.. men sen när det väl var dags för hemfärd så gick det inte för sig längre.. så då blev det att vi var hos mig. Låg typ och pratade till fem och skulle upp ungeför nio men ne han var kvar till tolv någon gång tror jag xD Mahaha... så när jag skulle följa honom till bussen så var äckel caroline ute och lekte med små ungarna och åhå vad ful hon är, ett riktigt artard som Johan sa xD

Sen så har jag bara städat xD och nu ska jag dricka varm choklad och se på tv <333

Skolkare ><

Nu snart så ska jag träffa Johan.. och klockan är snart nio.. så borde typ åka :O men jag är inte klar än inte alls klar inte ens inärheten ><
jag funderade på att gå till skolan idag men vi ska ändå inte göra någonting så ingen idé kan lika gärna göra något kul ist.

Igår var jag på akuten föresten.. efter att ha råkat få in kortison i ögat när jag skulle sätta i min linns.. jag trodde på alvar att jag skulle bli blind. Så kunde jag inte öppna ögat heller då blev det nära till ett panikutbrott så robin skrek på mormor som ringde till mamma som ringde Jan som kom och hämtade mig och körde mig sen till Mölndals ögon akut där jag fick sitta och vänta halvt blind så det enda dom gjorde när det entligen var min tur var att lägga i några ögondroppar så var allt klart och ögar kändes jätte lent ^^ värsta coolt.
Men nu måste jag göra mig iordning för jag ska möta upp denhär
 muppen om ungefär en timme eller två.

Två veckor på fyra rader.

Se jag skriver.. många som tröttnat på mitt förra inlägg märker jag >< ungeför två veckor sedan jag skrev sisst nu.. Det som hänt..

Jag har typ blivit beroende av Malin, Jacob och Johan.. så otroligt härliga människor.
Jonny har åkt till kina.
Jag och Johan har slagit alla Malins rekord på
Panicball (ehe jag är ju såååå bra o_O)
och sen har jag varit i skolan då förstås..

Det är typ det enda som hänt mitt jätte jätte roliga liv x'D


Sånt här blir Johanna glad av

asså shit, du är min ledstjärna här i livet  ljuset i min tunnel å jordgubbarna på jordgubbstårtan!  //JonnyJonny och jag xD

Amanda dag.

Så idag:

Det börjar med att jag försover mig till halv sju (Jag måste gå hemifrån sju), så blir en snabb dusch, som tar en kvart, för håret måste tvättas. Sminket går ovanligt fort och blir bara lite mascara, frukost som inte hinns med sen springa, springa, springa till bussen och den kommer precis när jag kommit fram till hållplatsen så jag hann (Tur i oturen tror jag det kallas).

När jag är framme vid Redberg så ingen Nathalie.. Träffar Anna pratar lite med henne (Inte Anna fisk) spårvagnen kommer där Lisa och en annan Anna sitter inte heller det Anna fisk.

Väl framme vid skolan, inget schema och ingen som helst aning om vart vi ska vara så sätter mig vid mitt skåp och väntar på David som kommer mycket kort efter detta följer efter honom.. självklart i Mac gången efter som vi har data (Jag är så…) Usch.

Lektionen börjar och ja Nathalie kom i tid.

Photoshop, jag hatar photoshop, usch. Jag blev klar med min melon gubbe och är nu bara tre häften efter alla andra, WOHO, och Nathalie vägrar hjälpa mig. Hon är snäll ibland.

Rasten börjar vi går och äter någon jätte konstig mat, eller kanske inte. KETCHUP GÅR ATT HA TILL ALLT. Resten av rasten ägnar vi oss åt att sitta och vänta på skolsköterskan som aldrig tycks vilja sluta prata i telefonen.

Jag kom faktiskt in till slut men hos en annan och hon säger att antingen så har jag fått en förkylning i örat eller en vaxpropp.

Svenskan har börjat och jag och Nathalie kommer in dundrandes och tänker inte alls på att alla andra sitter helt tysta, tills Johanna (Eller Yohanna som hon stavar det själv) skickar en lapp där det typ står att vi ska ”knipa käft” och sätta oss ner. Jag förstår inte varför så fortsätter babbla lite smått. Men får sen en lapp av David där det står att det är Fredrics påhitt (Vi är lapp kåta i min klass) så då sätter jag mig lugnt ner och är tyst och arbetar. ”hmpf”

Skolan slutar och det bär av hemåt. När jag satt där på spårvagnen så kom jag att tänka på Niclas och att jag ville träffa honom innan han åkte till Falkenberg, så ringer men inget svar.

När jag kommit hem så frågar jag Jan om han kan åka till Apoteket åt mig men nej han blir bara sur och säger att jag är lat så får ringa min mor som så klart köper med mitt örongrejs när hon åker från jobbet.

DET VAR INGEN VAXPROPP. Så jag har haft det där äckliga dropp grejset i mitt öra i onödan. Usch.

Så blir det mat och sen ut med Amanda (Äntligen)

Efter som vi inte har något liv och det inte var några fester så åkte vi till Liseberg, gick där i kanske en till två timmar, tröttnade och gick in till stan hoppade på trean för att åka till Marklandsgatan och sen bytta till ettan där och åka hem, men planerna ändrades. En Simon hoppade på och började prata med oss, när han hoppade av så kom vi på i typ sista sekund att vi också kulle av där så fastnade i dörren men kom av tillslut så möte vi upp Simon igen som frågade om vi ville följa med honom till en Arvid. Han inte tänka efter innan han gormar att spårvagnen står där så vi springer på fastnar i dörren (igen) men kommer in och det är försent att ångra sig. Hemma hos Arvid lyssnade vi på blus och hade sådär lite trevligt, lätt bättre än att sitta hemma i Tynnered i alla fall. Kvällen tar slut och vi åker ifrån dom.

Nu så sitter jag här klockan är halv tre snart och dags för mig att sova.

Jag vill bara säga grattis till den som orkat läsa mitt ovanligt långa inlägg.

Nattinatt <3

 

(Skrivet i Word eftersom mitt internet inte ville funka igår)