Jag saknar dom dagarna med dig <3



image167

Innan mörkret faller


"jag har förlorat dagar och ett hopplöst år
              jag har trampat upp stigar där gränserna går              
och du blir aldrig en vän igen
en mot en
tills morgonen kommer"   
                                                   
 

Våran fredag blev räddad :)

Min fredag blev lyckad även om den inte blivit som jag tänkt :) Jag och Johan åkte in till stan för att äta eller gå på bio men vi ångrade oss när vi väl kom till stan då kändes allt jätte tråkigt, så vi åkte till säve och var med Karl och Julia ^^ och åt oss feta på chips och såg på american history x det var mysigt :) och idag så blir det fest hoppas verkligen att det blir kul :) fast klart det blir.. 

Fredag

Tjoohooo, idag så har det varit en härlig dag :) eller ja en dag som nästan alla andra dagar, jag började tidigt och slutade tidigt och efter skolan så åkte jag till frölunda för att köpa twix och sedan tillbaka till stan (enbart för att få tiden att gå) så jag kunde möta Johan, men precis innan jag gick av så såg jag att Viktor var på samma spårvagn så tog mig fram till honom för att hälsa :) vi han inte säga så mycket innan jag var tvungen att rusa av. Ikväll så var det tydlingen planerat för bowling fick jag reda på för en stund sedan och nu precis så krasade vår fredags planering samman lika snabbt som den kom till. men men det får la bli som alla andra fredagar med mys framför tvn med älskling <3 Bara för att han är bäst och jag älskar honom mer än vad någon kan förstå.

Sture dog idag

Mamma ringde för första gången på två veckor, hon ringde för att fråga om hon fick ta en skokartong av mig för Sture har dött och Felicia och Robin ville begrava honom. usch jag tycker så synd om min syster hennes marsvin fula lilla söta sture >< jag bara vet ju att hon gråter floder där hemma, så ikväll blir det till att tänka lite extra på Felicia och imorgon ska jag och Johan hälsa på henne.


Facebook

Nu har jag gjort som alla andra och skaffat facebook, SÅ BLI VÄN MED MIG!

Skojeliskojit

Igår så skulle jag, Johan, Jonny, Markus och hans lillebror med Samantha på en ramp invigning.. men så blev det inte samantha möte oss vid fyrktorget men någon ramp fick vi inte se.. istället drog hon med oss på fest hos en dregol.. vi var där en stund och såg på huur alla sprang runt.. tillslut gick jag, Johan och Beatrice ut för att köpa pizza men så blev det inte.. ist drack vi upp våran sprit och pratade med folk.. Beatrice träffade carl och satt och strulade med honom medans Jag och Johan pratade med en långhårig jätte trevlig typ. sen gick vi tre iväg lite alltså jag B och J och när vi kom tillbaka så var dom borta men där står ist Olle (Johans kompis) så det blir prat med honom ist.. sen så kommer En JÄTTE full Andreas vinglandes mot oss (andreas går i min skola) han ska med samma buss som oss och snälla som vi är så sätter vi honom på rätt spårvagn så att han kommer hem, hoppas han inte somnade på vägen.. det är ju ändå ganska så långt från markland till härlanda.. Hoppas han kom ihåg att han skulle hälsa Hugo :)

idag så har jag varit med älskling hela dagen, som vanligt, vi har gått i stan och typ inget mer :) Han är mys <3

IMORGON SKA JAG TRÄFFA SAMANTHA <3


vändning

Jag ska sluta röka nu, den här gången är det på allvar.. jag ska sluta, innan nyår ska jag vara ren.. den där giftiga äckliga röken bara förstör, tänk om jag fortsätter såhär så kommer jag vara skrynklig tant innan jag är 30 >< nej usch det får inte hända.. från och med idag ska jag bli snäll mot mig själv frukt varje dag och godis enbart på lördagar (och fredagar ibland) och nästa vecka ska jag gå och skaffa mig ett gymkort nu ska det bli ändring på mitt liv. i kväll ska jag ta med mig Johan ut så ska vi gå en lång lång lång promenad :) det får bli starten ^^
Nu ska jag fortsätta vänta på att Niclas ska komma tillbaka med min Johan <3

Nytt :)

Gud, det har varit en bra början på helgen.. imorse så vaknade jag upp i min älsklings säng sådär härligt trött men ändå pigg så att man inte kan somna om.. efter en stund lyckades Johan dra upp mig ur sängen och vi åt frukost, o'boy och macka.. sedan började Johan plocka iordning i sitt rum eftersom det ska göras om :)  nya hyllor och en ny tvbänk ska in ^^ jag tror det kommer bli gör snyggt ;) nu ska Johan och Niclas åka och släng den gammla hyllan och jag ska dammsuga så ha det bra <3

Pimpland nörd!

Nu är det pimpland för fulla muggar, jag och Johan stor spelar :) jag sitter ifs för tillfället i fängelse men Johan spelar för fullt ^^ väldigt trevligt.. Ni som läser det här och spelar pimpland DÖDA ALLA SOM ÄR MED I GÄNGET FUCKUPZ xD töntar är vad dom är..


Idag

Graf nu igen ^^ det är kul kul xD jag han aldrig börja med logotypen förra gången så får la göra det nu :) Pusspuss
(jag skriver mer snart)
 
nu är det bara en timme kvar av lektionen och jag har gjort klart min logotyp, jag blev nöjd, men Julian tycker bara att den blev "ganska" bra han är så elak.. jag var ändå jätte snäll och maserade honom så är han bara dum mot mig >< 

Förlåt Karl jag är inne på din användar grej på datorn (A)

Min skoldag har nästan precis slutat och nu sitter jag i Johans skola och väntar på att han ska sluta.. bara en och en halv timme kvar nu ;)  usch jag orkar inte med sånt här >< men men mitt prat med mor igår gjorde ingen nytta alls, får se när det blir bra igen..
Lena (Johans mamma) fyller år imorgon och jag vet absolut inte vad jag ska köpa, vad köper man till sin pojkvänns mamma? blommor? ljus? choklad? JAG VET INTE! >< sen så är jo inte jag världens rikaste just nu ifs så fick jag pengar av min far i helgen men ja dom är ju nästan slut och det är fortfarande några långa dagar kvar innan studiebidraget kommer så FATTIGLAPPSJOHANNA har jätte stora problem.. Varför ska allt handla om pengar hela tiden.. varför kan man aldrig få något roligt gratis? SKIT!

trassel

skola skola skola.. jag sitter nu och har graf nästan helt ensam i salen, det är två till här Amar och Martin.. 
Jag blev precis klar med mitt monogram jag blev faktiskt ganska nöjd ;) det måste nog vara första gången, jag är ju som sagt inte en sån hejare på illustrator, så mina grejer ser ju oftast väldigt "billiga" ut, men ja man lär sig ju :) Nu ska jag börja med mina tre logotyper, få se hur dom blir..  och när det är klart så blir det till att fara hem och prata med min mamma, jag tror att det behövs. 

<3 

JAG BLIR SÅ ARG (kopierat från Malins blogg) http://mauulin.blogg.se

?

Vad fel man kan ha om sin så kallade vän.. Jag trode att jag kunde lita på dig, men hade fel.
Jag trode jag va din bästa vän men ack så fel men kan ha. Vi har träffas samanlagt mindre än en timma på ca 3 veckor.. Det kallar inte jag en bra vän när man bara är med sin pojkvän.
Först klagar man på andra som bara är med sin partner varge dag men så går du å gör exakt samma sak själv.
Mycket idiotiskt!!


// Malin 2007-sep-05 @ 09:34

 

 
Kommentarer Postat av: Leo

glöm inte att ja frågade dig om du ville komma till mig idag (lördag) du hade andra planer.. Du kan oxå anstränga dig, å om du säger att ja gör så som johan å johanna har du fel.. ja å michael har inte ens varit tillsammans i 2 veckor, ja e fortfarande i det nyförälskade staidet.. Då man vill vara me den personen hela tiden, du har själv varit kär.. Du borde veta hur det är... du borde förstå.. Och du har typ ringt mig en gång.. sms en gång.. om du nu så gärna vill vara med mig så kan la du ringa oxå?? Ja brukar alltid annars ringa.. SEn så va det mer än en timma, ja va med dig, å michael blev sur på mig pga det.. jag åkte en senare buss för att vi skulle åka tillsammans.. Sen valde du att följa med rebecka på fest ist för att fira mig.. Så skyll inte bara på mig...


2007-sep-08 @ 10:16 Postat av: Leo

och jag är ledsen att du tagit så illa upp...


2007-sep-08 @ 10:16 Postat av: Johanna&Johan

Nu när vi har fått höra hur dumt det är att prioritera pojkvännen/flickvännen framför allt annat av just anna så tycker faktiskt inte vi att hon borde göra samma sak, det är dubbelmoral! Hur länge man är nykär bestämmer ju inte heller du anna, om du fortfarande är det om ett år och först då upptäcker att du inte har kvar det som en gång var dina kompisar kanske du tänker om.. Men kom fan inte och klaga på oss när du gör samma sak.. Eller föresten gör vafan du vill så länge du inte klagar på oss menade vi såklart =)

2007-sep-12 @ 00:21
URL:
http://hananabanana.blogg.se/

HATA HATA HATA

Allt är så sjukt jobbigt nu, jag vet inte vad jag ska göra.. först så har jag blivit utslängd hemmifrån, eller så kan jag ifs inte säga för det har jag inte, men på sätt och vis... jag bor iaf hos Johan nu och så kommer det nog vara i några veckor till, sen så känns det som att det har blivit skit mellan mig och min, vad säger man, bästa kompis? plus att jag redan blivit enorm skoltrött.. har inga pengar alls.. eller jo 50 öre (som jag hittade i min väska förut) tills den 30 september.. som ett extra plus på det här så är jag sjuk.. Förlåt om jag är lite emo men jävla skit helvetes liv. Det enda posetiva just nu är att jag har min söta älskade Johan som verkligen är toppen <3 Jag älskar dig.


Hosta!

Tjabba, älskling åkte till skolan för en stund sedan, själv är jag hemma och sjuk >< lite tråkigt.
Min natt har varit helt sömnlös och jätte jobbig men morgonen blev ändå sådär bra som den ska vara med bad och milkshake xD vi är onyttiga (A) men som sakt så har min babe åkt nu och jag är ensam, kanske ska gå och lägga mig lite och försöka sova någon timme, jo så får det bli.

Du är mitt liv älskling!

51241-165

Ta fram din mobil

Vem ringde du till senast?
Johan

Vem ringde dig senast ?
Nathalie

Vad står det i ditt 4;e mottagna sms ?
"Funderar på om jag inte ska gå idag"

Vad står det i ditt 12:e mottagna sms ?
"Men han ju inte, var påväg men då var du redan borta. Pusspuss"

Vad står det i ditt 6;e mottagna sms ?
"Hej, Vart är du? Puss"

Vad står det i ditt 6;e skickade sms ?
"På Bussen så du får vänta på mig. Puss"

Har du ngra utkast ?
Aa det står "du behö" på det ena och "ykg8811r" på det andra

Vad är ditt rekord i snake ?
Sony ericsson power xD

Vad har du för kontaketer som börjar på ..

J ?
Jacob E, Jacob K, Jan E, Jennifer S, Johan A, Johan E, Johan Ö, Johans mamma, Jomark, Jonas J, Jonathan H, Jonny G, Jossan A, Julia och Julian A

M?
Magnus R, Malin P, Marcus, Marina N, Mira H, Mitt allt <3 (Amanda), Mormor och Mamma

K?
Kristin och Kristoffer


Vad står det i dina påminnelser ?
Har ingen :)

Har du privatnr nu ?
Ne-e det är bara för töööntar ;)