Så ni kan le på tv och säga "vi gör aldrig fel"

Jag har inte sovit någonting i natt och nu sitter jag i skolan helt död >< usch slutar snart tror jag och då ska jag möta Anna i stan sen Daniel vid halv fyra och vidare till frölunda för att träffa Hanna och antagligen ska Terry med också.. ingen aning vad vi ska hitta på men med rätt folk är det alltid roligt :) Daniel spelade in min låt i lördags också han säger att den blev kass men jag tycker att den är jätte fin. ^^
Jag förstår inte hur jag ka lyckas vara så upptagen hela tiden och att jag är sådan expert på att dubbelboka allt hela jag har inte haft en lugn stund på jag vet inte hur länge.. Just nu drömmer jag bara om att ha en lugn stund, liksom bara några timmar utan stress.. Så har jag blivit sjuk nu också och borde egentligen ligga hemma i sängen och sova, men ne-e det går inte för jag har massa viktiga saker att göra som egentligen inte är viktiga alls utan bara sånt som jag vill göra.. ne nu håller jag på att bli galen.. FITTA!
Som avslut på det här inlägget så vill jag bara säga att Hanna och Anna är underbara och jag är så glad att jag har dom två små fisarna dom behövs i mitt sjukt cpiga skit liv.. 

Kommentarer
Postat av: Sanna

http://sbergman.blogg.se

Postat av: rebecka

ja, det var det faktiskt. :)

2008-03-03 @ 19:31:34
URL: http://babyshrimp.blogg.se
Postat av: Anna

du är bäst.. (L)

2008-03-04 @ 09:43:24
URL: http://fana.blogg.se
Postat av: Hanna

och jag är så stört glad att jag har dig i mitt liv.. vet inte vad jag skulle gjort om jag inte haft en sån korv som dig här :P du är underbar(L)

2008-03-04 @ 16:19:58
URL: http://anzen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback