Specialist

Det blev inte riktigt som planerat, egentligen skulle jag ju åkt till filipstad igår men valde att jobba ist så hinner nog inte träffa mitt hjärta förens dagarna innan arvikafestivalen tyvärr..
idag skan jag träffa min underbara mandis, vet inte vad vi ska hitta på men något skoj händer säkert, det är ju jätte fint väder så kanske åka och sola, skulle jag behöva, så blek som jag är ><

i söndags hade jag jätte trevligt föresten började segt med jobbet men sen så vandrade jag hem till min älskling och hämtade mina kläder så följde hon mig till torget, sen när jag kommit till stan så var det en kvart kvar tills min buss gick och jag var ju tvungen att köpa något till min mamma så lite panik blev det men fixade sig och jag köpte blommor, alla älskar blommor, inte sant?  
senare på kvällen så träffade jag M&M+Tobias, vi satt på en brygga och pratade, mys mys, sen så bestämde dom att dom skulle bada mitt i natten, Blommsis fegade ur men Tobias och Råttan plumsade i, knäppisar.

På måndag ska jag åka upp och gosa med min gullunge.

51241-205

I lived my dreams today I lived it yesterday and I'll be living yours tomorrow.

Tjolahopp, härlig dag har det varit iaf, började med att jag var på museum med Robban och hans lille bror sen bar det av vidare till Vanilj där vi hade riktigt mysigt med kaffe och Magic spelande, första gången jag spelade och jag vann.. grattis till mig, så när jag kom hem så tog jag en promenad med Marcus, så satt vi vid vattnet och lyssnade på musik och pratade som vanligt om allt mellan himmel och jord, han är en riktigt go prick.
Men nu har jag tänkt gå och lägga mig. Natti.

Smile

tio minuter kvar innan bussen går, jag känner mig stressad men har inget att göra, sjuk känsla. Ska iaf in till stan nu och möta Johan tror vi ska kolla på göteborgsvarvet, vi skulle ses klockan två egentligen men eftersom jag är så otroligt seg så blev det fyra ist ^^  och nu måste jag gå om jag ska hinna till hållplatsen..

Pusspuss

If that's ok with you

Just nu äcklas jag bara av mig själv. hur lyckas jag alltid förstöra allt? svin! och vad gör jag nu? Kan ju inte bara gå och låtsas som ingenting, eller?


Modin

Min pappa gifte sig med sin Veronica idag, jag är så stolt över honom och han var så snygg (får man säga att ens egen pappa är snygg?) sen veronica så jätte glad sen så var det dop på det hela, lilla Märta. åh jag har nog inte varit såhär glad på länge jag började till och med gråta två gånger under själva vigseln, min lilla pappa. :)


i want you to want me.

Herre jesus vad alla har blivit falska, Jag vet nog ingen som håller sig till sanningen längre och det finns absolut ingen man kan lita på.. Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta efter som att allt handlar om personerna som står/stod mig närmast.
egentligen vill jag nog bara lägga mig ner och sova och hoppas på att allt är som vanligt när jag vaknar igen... Men antagligen så kommer det inte vara det.
Jag tror att allting hänger på min pojkvän, det är någonting för när jag är med honom så blir alla så korta mot mig och speciellt nu efter att vi blivit tillsammans igen. vad är det för kompisar egentligen? antingen finns man där till hundra procent eller så finns man inte alls.
Visst jag kan förstå till viss del att det är jobbigt med alla missförstånd/lögner men det är jag som har hamnat i mitten av allt så snälla sluta ljuga.. för nu känns det som att det står mellan kompisarna eller pojkvännen och det är lite jobbigt att behöva välja.


Min älskade sockertopp ska döpas imorgon.51241-203