*Sugar

Is it "loaded gun complex" or "loaded god complex"?

Despite what you read on livejournal, a messageboard
or myspace, it's "loaded god complex."

And he told me in person.  Don't call me stupid...its loaded GOD. 
If you have no idea what that is, go listen to Gym Class Heroes.



Blåsta ord.

Det är en lögn, som en kyss med öppna ögon. Han andas inte tillbaka. <3

Jag måste sluta fästa mig vid folk
jag klarar inte av det
du är/var mitt lyckopiller..


Steg tre i konsten att lyckas med allt. Steg tre i konsten att bryta ner allt.

Vill prata men mamma är skitsur och jag orkar inte.. Jag har för mycket i huvudet så när det kommer ut så blir det bara ett enda svammel och jag orkar inte jag orkar inte. Allt känns bara meningslöst men det är inte meningslöst för det brukar vara meningslöst men det är inte det nu och jag vet inte hur jag ska handskas med det ><
Kan ingen bara bry sig lite ?

Every second i'm without you i'm a mess.


stämmer stämmer stämmer. väntar.. på att inget ska hända. Jag är stressad pga, jag  vet inte.
Jag skulle kunna en hel bok om våra dagar, men jag tror tyvärr det är omöjligt. Inte för att det skulle bli en dålig bok utan att det bara skulle bli en massa ord och underbara fraser som bara vi förstår. Och det.. det är inget som platsar i en bestsellerbok.
I vissa stunder är det som om inget skulle kunna skilja oss åt. Men i andra så känns allt så uppgivet. Inte för att det är svårt eller nått utan bara.. Jag saknar dig för mycket för att orka. Jag Behöver för mycket.
Och när jag behöver skiter allt sig. Jag blir bara så så såhär. Och då känns det som om våra dagar är räknade och jag kan inte a n d a s . Jag kväver mig själv med tankar om att inte kunne leva utan dig.                                                                                                                                        
                                                                     
  
    

Paus.

Skulle behöva att världen stannade upp en stund.
Jag hinner inte med.
Min kropp orkar inte mycket mer.
En lång natts ostörd sömn och ett par kilo mindre i skolan,
så skulle jag kanske vara fit for fight igen.
(?)

Det är så onödigt.
Det behövs ju inte.
Det är faktiskt inte SÅ viktigt.
Även om du tror det.
Sluta.
Så löser det sig.
Istället för att trassla till det mer.


Vacker.

Du borde inte få vara sådär vacker...

Det får mig bara att vilja vara sådär otroligt nära, så att jag kan känna draget efter ögonfransar som blinkar och bultandet i ett vackert hjärta.

Jag är inte bruten utan böjd.


I.

Jag är perfektionism, i varje cell är jag prestation med ögonkast på superlativ, med fingertoppar som bara vidrör frostigt gnistrande vackerhet. Jag tror att lycka finns på burk, men jag väljer nog fel varje gång för varje ny burk är alltid fylld med tomhet. (Jag förstår aldrig att äkta stjärnor lyser starkast mitt i natten. Jag går förbi sängen ibland och en gång frös en tanke fast; undrar hur den känns, på riktigt). Jag fastnar i ett upphakat leende som jag inte kan stänga av, i tankar jag inte kan klippa itu. Är du inte social kan du lägga dig ner och dö för du blir aldrig vacker i din egen spegel.

Än är jag inte bruten...


II.

Jag är kaos, snurrande, flimrande tapeter där blickar rinner av utan fästen, utan kontroll är jag ingen och ingen syns aldrig. Jag låtsas att världen ryms i min kaffekopp för det är trots allt från Colombia så jag har redan flugit jorden runt. (Och jag vill inte tro att stjärnor måste släckas innan en ny gryning. Jag ligger invirad i drömmar med immiga fönsterrutor och undrar hur det känns att gå). Jag fastnar i tyngden som klänger fast i ögonfransarna, så gräv ner dig själv under täcket och blunda för då syns du inte och du får all ensam uppmärksamhet.

... men böjd.



Jag har en speciell charm som man inte ska förstå sig på.

Ska kanske skriva lite om mig själv, de är ju alltid en bra början..
Jag är 15, och bor med min mamma i Göteborg, medans Papps bor i Filipstad (Värmland). är humor lös, och som många andra så bara äääälskar jag mina kompisar. En liten underlig sak till pojkvän har ja också, så det är ett posetivt liv jag lever.♥