Jeiijj

Ja sitter här, äter något konstigt kött i äcklig sås, om Becka läser de här kommer hon säga typ "Man säger inte att något är äcklig, bara att man inte tycker om" de är sant men nu är de så att det är omöjligt att tycka om den här såsen..Den är så.. ;O icke såsig.. Men men Idag ska jag ut med Amanda och Samantha tror ja och ja har faktist tänkt bli klart innan sju idag >< kanske tillochmed innan fem.. DE DU SAMANTHA..

Det är värsta sol idag ;D Så glad man blir.. solat typ hela morgonen ^^ få se om man ser något resultat snart. Ska nog hoppa in i duschen nu..

Torut <3

SAMANTHA&BRIAN idag igen ^^

Precis duschat bort det kladiga :O (Brian hällde saft över mig (Jag började) "Mihihi") Har varit med Samantha och Brian idag som ja nu har varit typ varje dag som gått av dehär sommar lovet.. eller ibland har Daniel varit med också och igår var jag med Amanda..  Men skit samma.
Som alla andra dagar så hade Simon precis varit inloggad när ja kommer hem.. Imoron tänker ja ringa ist ^ - ^ Eller a beror på om ja har några pengar kvar >< men tror de är slut :O Äsch ja fixar dehär, HANNA FIXAR ALLT. Bara två och en halv vecka kvar nu WOOHOO ;D sen så ska ja till filipstad.. JAG LÄNGTAR.. ELIN <3 saknar som faaaen..

Ha det så saftigt.. (citerat från Brians hejdå^^)

Dagen efter...

Robin fyllde år igår >__< och ja då fick han massa lera och såntdär mojjs.. så idag då så skulle han så klart ha fram det.. när han är klar så ropar han på mig och säger att jaag ska plocka ihop, ja går ut i köket men nej där finns ingen lera så ja frågar robin, han pekar bara under bordet och springer iväg.. och ja där ligger alltingi små pluppar aoow jag blev nästan galen och de va ju självklart att ja skulle plocka upp det också.. så de blev dammsugaren fram. MOHAHAHA. de va den modelleran de ^^
Efter detta tregiska så hände något ännu mer tragiskt  ;O HAN SA ATT HAN INTE VILLE VARA MIN KOMPIS, ska jag gå under MG liksom vad tänker du med..
Hur som helst efter allt detta hemska så gick jag till SAMANTHA ^^ och var med Daniel, Brian och ja Samantha då såklart.. va ganska så trevligt.. men dom kan inte inse hallå jag äger dom på Mario bil tjollemojjen.

Sov så gott. <3

SHOO-BO-PII-DU

Oooh my.. jag har massa saker att göra i sommar hur ska jag hinna med.. fyfy.. men värmland måste hinnas gud ja saknar fillurerna as mycke speciellt en hoppas man har turen att se honom ^__^ kanske till och med är så att han lugnat ner vrångheten lite och pratar med mig.. (AA)

Nu ska jag ut, SNART TILLBAKA

Så då var ja hemma igen efter några timmar ute med Anton, Samantha och Brian. köpte billig choklad och gungade så gick en jävla massa inte bra för mig de här..
Nu ska ja göra en härlig ansikts mask..


HÅKAN

MG, ja kom precis hem, va på HÅKAN <3 med Brian och Samantha. de va värsta kul, vi kom fem minuter innan han skulle börja men ändå så lyckades vi komma längst fram. BRIAN LYCKADES FÅNGA EN TRUMPINNE också med min och samanthas hjälp då förstås ^^
efter hela kalaset så träffade vi Jasmine (Hoppas de stavas så) hon hade tappat bort olof, så ja hon följde med oss till mcdonalds och byggde på fett lagret hon också.
Nu sitter jag här och äter (igen) har aldrig varit så mat sugen i hela mitt liv..  det är sjukt gott. kommer äta tills jag kräks känns de som >_____<

AMANDA <3

Så tillbaka igen efter en alldeles för härlig dag med Manda. Imorse eller ja så kanske man inte ska säga för då sov jag men runt typ två så bestämdes det att vi skulle sola, det blev inte så mycke av de där vi gick runt och spanade efter killar istället, hittade inga så åkte in till liseberg, det var ju fotboll där så ja någon snygg måste det ju finnas tänkte vi.. men icke sa nicke, där fanns bara såna med snygga kläder.. så ja då bar de av till, ja fel åkning så vet inte var vi kom men killar fanns inte, men så kom vi till slottskogen där va de kul ^^ vi fick godis,kakor,öl och lära oss spela beatchvollyboll sen tagit kort med en "spanjor" maha han var sööt och vollyboll killarna med eller a den blonda iaf, den andre var bara charmig, smugglar och teater weeii. ;)

Åhå vi träffade max  (ex vikarie) han jobbar som kanin/clown på liseberg nu mera.. ett härligt jobb enligt honom..

Avslutningsfesten.

Maaah ;D det var bal igår, de va så jävla skit kul, gjorde ifs inte så mycket mer än dansade och åt men å så roligt, och dom små bitch blikarna gör allt, ahhh man bara älskar dom, synd att ni inte stirrade lite mer <3
Idag fick jag sova till typ halv tolv innan anuset till morbror ringer och väcker mig och frågar om Jan var hemma så jag måste palla mig upp ur sängen och gå ut ur rummet men nej de va dom så klart inte, sen så typ la jag mig igen, låg där i sängen och sov fast jag var vaken åå det är så härligt att halv sova.. Men efter en halvtimme så ringer han igen "Har Jan kommit hem än?" aah jag ska döda hans telefon nästa gång jag han kommer.

Så.. så var det slut.... Igen, men den här gången på riktigt. vet inte om det är bra ellet inte, men antar att lite bra är det ju.. MAN SKA INTE BLI KÄR.

En och en halv timme har jag sovit i natt eller man kanske inte ska säga natt, nu på morgonen heter det ju, mellan ungefär sju till halv nio, jävla skit tycker inte om de där, att inte kunna sova, tror jag över sovit för mycket. Har liksom sovit till typ tolv, ett varje dag och när det är skola så ungefär tio eftersom ja försover mig varenda jävla dag.                                              
   </3

älskar, älskar inte?

Så vad har hänt idag, jag har ätit tårta och skulle typ plugga men de blev inte mycke med det eller jag har läst men förstår nada så det kommer gå skit på provet imoron. och då kommer Eva bli suuuur

IG SÅ DET SKRIKER OM DET


BRIGHT EYES

Han är så söt så det finns inte + sjunger sååååå bra, de är gör gulligt. <33                                        

 

Förlåt?

Jag har försovit mig IGEN, varför kan jag inte bara gå upp när klockanringer. men nu sitter jag här nästa lektionbörjar elva och tio.
Ja kommer näst ihåg vad ja drömmde inatt, det var någon som sa "Johanna, ge mig en kommentar, en kommentar så min mamma blir blåögd" sen kommer jag ifs inte ihåg mer.

Åhå jag nästan vill till skolan idag >_< och min macka är inte god, allt kommer säkert bli fel idag ;O eller nej nej, perfect.

MOHIHIHI

Allt går inte att se från den ljusa sidan.

Jahapp, de här var ju kul, kanske kommer bli polisanmäld för att jag "trakaserat" en viss person, hela min bamba rast gick bort, jag satt och pratade med Ritva och Annelie som självklart anklagade oss (Mig, Rebecka och Samantha) allra mest.. klart hon gör som hon vill men förstå vi är oroliga eller nu kanske man ska säga var oroliga + att jag vill inte leva med det samvetet ifall något skull hänt. Men nu spelar det faktist ingen roll och det är bara två veckor kvar..

JAG HAR NÅGON MAN KAN ÄLSKA PÅ RIKTIGT OCH SOM ÄLSKAR MIG LIKA MYCKET TILLBAKA

För övrigt så ska vi åka på klass resa nästa vecka eller om det är näst nästa iaf så ska vi till skagern (över dagen) roligt roligt.

Godmorgon ännu en gång.

Ja-a då sitter jag här igen, med tandborsten i munnen, Jag tror jag blivit blogg beroende, jag vill uppdatera helatiden så jag hatar min tandkräm, den gör så jag får tårar i ögonen så kan jag inte äta på flera timmar eftersom den här jävla tandkrämssmaken inte vill gå bort "gaaaah" jag borde ta på mig kläder men ååå jag vet inte vad ja ska ha på mig har funderat på byxorna jag hade igår men ne-e de går inte efter som jag inte fick vara i klassrummet när dom andra fick tillbaka sina prov (jag har inte gjort det än) så då var jag tvungen att sitta utanför och jag klarar inte av att vara rastlös så ja där satt jag med en penna i handen och ja vad har man en penna till jo att skriva med men eftersom jag inte hade något papper att skriva på så ja då fick jag ta till jeansen, EVAS FEL. men nu återgår vi till klädes vall igen. hmm ska gå och leta lite.

Så det här blev de.
Gula tröjan dom ljusa lewis jeansen uppvikta en svart båtringad tröja + dom guldiga/brons färgade ballerina.

Nu är det sminket kvar, haha, nu gick grannarna till skolan, "pysssch" jag tycker inte om dom typerna dom skriker och hållerpå sen så ja luktar det äckligt i svalen tack vare dom, men ja sminket var det ja, usch så vimmsig jag känner mig (de där lät fjortis) ÅÅÅ JAG GLÖMDE :O jag är FJÅÅRTHEZ.

Nu blir det smink sen ska jag gå till skolan.

TJULLEVIPPEN