<3


I could punch your face when you say I´m good. I could dress in lace and paint my face and go out on a cruise in the neighbourhood. Become a prostitute or become a priest. I could fuck anyone every girl, every boy at least one in every town. That´s to say the least.
Wouldn´t that be radical?
Wouldn´t that be radical?

(but)

The most radical thing to do is to love someone who loves you even them the world is seemingly telling you not. I don´t know what´s wrong or right, but I know what´s worth a fight. The most radical thing is to do what your heart tells you to. ´Cause I do assure you that I do adore you.

Svar till: "Du är fjortis"

Det verkar som om jag känner simon bättre än vad du gör.. Eller så har du bara inte fått uppleva hans rätta jag.. och han sa att han skulle skicka folk på mig jag har det inspelat på min telefon om du vill höra :) jag har ALLT inspelat så ja det är bara att du säger till ;) jag tror jag tycker lite synd om dig.. vem du än är så kan du ju inte vara riktigt frisk i huvet du heller om du nu litar på det simon säger.. men du kanske kommer förstå om något år hur han egentligen är.


Amanda..image127Du förstår nog inte hur mycke du betyder för mig och vilket stort stöd du varit dom senaste dagarna, Jag älskar dig enormt mycket <3 Tack älskling!


Du har allt strulat till det för dig!

Nu börjar det fixa sig här :) några som ska slå ner simon, hahahahhaha.. så jävla rätt åt honom.. gud jag vill ju bara att det jävla äcklet ska dö..
Jag pratade med honom precis, dom typ letade efter honom och grejer så han bara "varför skickar du massa folk på mig" och jag har fan inte skickat folk på honom.. han har fixat det där ganska bra själv sen så började han dada om att han känner folk här i göteborg som typ skulle komma och döda mig.. HALLÅ SKICKA MASSA JÄVLA FOLK PÅ MIG DÅ! Jag tror inte på honom ett jävla dugg så mycket som han ljuger.. säg någonting som killen har berättat som är sant liksom.. Gud vad jag hatar honom :D men nu känns det lite bättre iaf.. jag vill inte säga så egentligen men han förkännar det. det hade varit en annan sak om han bara hade tagit ut det mot mig och dom hade hoppat på honom, men nu har han ju fan ljugit om Tomas och skåne också.. SÅ SKYLL DIG SJÄV DITT JÄVLA AS! Sen så kommer han med den "Nemen jag ska inte skicka några på dig, jag älskar ju dig" liksom vilket jävla skit snack, tror han att jag är dum i huvet? va fan skulle jag vilja ha honom för? JÄVLA LOSER ÄR VAD HAN ÄR!!

.


Hur jävla dum får man vara.. ärligt jag vet inte vad jag tänker med.. Varför ska jag vara sur på Johan, han har ju fan inte gjort något.. det är jag som gjort massa saker som jag inte borde.. och simon, att jag litade på honom.. varför? jag tycker ju inte ens om honom.. Jag har alltid vetat inerst inne att han är en idiot och att han verkligen inte går att lita på så varför ska jag tycka om honom? för att han gång på gång på gång sårar mig? eller för att han ljuger? eller för att han vill förstöra allt för mig? det är ju bara det han vill.. det är det han alltid har velat.. Jag älskar Johan, jag vet att jag gör det.. jag är jävligt velig av mig, och tänker oftast inte längre än vad näsan räcker.. det är något jag måste sluta med och nu har jag verkligen förståt att jag måste börja tänka mig för.. efter som det inte bara går ut över mig utan oftast mest över Johan.. det är alltid honom jag blir arg på, vad det än är som har hänt så är det honom det går ut över.. jag vet inte varför.. det bara blir så.. som dom senaste gångerna nu, jag har inte haft någon som helst anledning att vara arg på honom. Det är Simon jag borde vara arg på, eller alla andra jävla falska personer där uppe. Det finns en, EN, bra människa som bor där och det är Elin, hon har alltid varit en sån som ställer upp och pratar och försöker alltid vara snäll.. och självklart blir jag arg på henne, också det utan anledning.
Egentligen var det tänkt att jag bara skulle skriva en ursäkt till Johan och så vill jag att alla ska veta att jag älskar honom enormt mycket och att jag bara känner mig så idiotisk för att jag satte allt på spel..

Sjuka jävla kuk helg

Den här helgen har gått upp och ner det börjar med hänga på stan och nästan bli lite smått ignorerad av 1 och 2 (tack gode gud att det finns snälla människor i den stan) lördagen är det massa gråt och vet inte vad allt vatten kommer ifrån men jag var jätte emo hela dagen det gick bara itne att sluta, men lite senare så går jag ut för att träffa Marina och självklart är 1 och 2 med, Marina går hem efter en stund och tio minuter senare så säger 1 att han/hon/den/det hatar mig och jag känner hur det där vattnet från ögonen kommer igen så jag blir emo IGEN och springer hem till mormor där jag sätter mig framför tvn och ser på dåliga repriser.. efter ca 2 timmar så ringer jag marina och hör efter vart hon är har en trevlig stund med henne sen bestämmer jag mig för att jag ska gå hem innan det blir mörkt.. men ringer nummer 1 för att jag tyckte att vi behövde prata och tro det eller ej men han kom utan sin älskade 2.. ja det slutade med att 1 sa att han/hon/den/det skulle sova hos mig och strunta i 2 men ja då ringer ju 2 och säger att jag ställer 1 för ett svårt val och det slutar med att 1 och 2 går hem tillsammans med vaselinet som vanligt.. så började jag gå hem igen och nu hade det blivit mörkt iaf så jag ringde Fredric, han satt hos Hero och såg på film men dissade dom för min skull <3 tänk att det finns sånna också som kan offra en kväll med killkompisarna bara för att träffa mig en stund :) Ja iaf så gick vi och satte oss på en bänk och lyssnade på musik :D jätte mys <3 sen gick vi till fredric, såg på en livekonsert med Håkan och åt Makaroner sen somnade jag men vaknade klockan fem av att jag hostade och efter att ha försökt soman om i ca en timme så betämmde jag mig för att gå hem ist så fredric kunde få sova lite.. Jag började gå och funerade länge på om jag skulle ringa pappa så han fick hämta mig men ja så blev det inte.. det var ganska härligt att gå där helt ensam och lyssna på fåglarna :D men ja när jag kom hem så la jag mig i sängen och fick en attack igen och den här gången gick det verkligen inte att sluta gråta.. Jag vet ärligt inte vad jag ska göra >< kanske sluta vara så känslig ifs.. JÄVLA EMO UNGE ÄR VAD JAG ÄR NU ><

Idiot.

Haha, jag och killar? det är nog ingen idé att jag ens försöker jag "utnyttjar" ju bara ändå, ärligt vad gör jag för att alla ska tro det? det spelar ingen roll om det är killkompisar eller pojkvänner.. ALLA tror verkligen att jag bara "utnyttjar" dem på ett eller annat sätt. Jag kanske borde bli lesbisk? SÅ AKTA DIG AMANDA :O