Musicnonstop

Tjaoo, snart blir det till att bege sig mot bussen och åka till jobbet, enormt segt men men, pengar är ju pengar.
Igår så var jag i skolan ^^ på graf lektionen, riktigt skoj faktiskt, fast var tvungen att gå tidigare för jag skulle träffa min lover boy innan han började jobba, vi gick i lite affärer och hittade massa kläder som man "måste" ha. Sen så åkte jag hem och han började jobba, väll hemma så somnade jag men vaknade av att amanda ringde och ville ha sina saker så åkte in till stan igen och mötte henne, det var trevligt har ju inte sett henne på ettag nu. :)
Nu ska jag sticka till bussen!

Pusspuss

Chana Manala

Sommar väder och jag älskar det, idag har det varit så härligt vaknade av att Johan kramade om mig sen så låg vi kvar i sängen länge länge innan vi väl gick upp och gjorde oss iordning, ja jag försov mig idag igen men Johan han nästan i tid till jobbet bara tjugo minuter sen och det var ifs mitt fel för han ville vara med mig en stund i solen innan han började, mysigt men så tog våran tid slut och jag var tvungen att hoppa på elvan för att möta Hanna som skulle följa Molly till balettakademin och jag skulle vara snäll och hålla Hanna sällskap medans Molly dansade. efteråt så åkte jag hem och gud så härligt det är, känns som om jag aldrig är här längre och trädgården har blivit lite finare nu ^^ ser inte lika vildväxt ut längre..  Men nu funderar jag på att åka och möta Johan i stan eller om jag borde sova hemma inatt..  Får se hur det blir.

Pusspuss


Fredagen

Jaoo, det var fest hos Michael igår ju.. det var sjukt skoj men slutade inte allt för bra, det enda jag kommer ihåg är att jag låg på Michaels trappa och de var jobbigt att andas nästan som kramp i halsen, så kom ambulansen, som jag förövrigt inte ville ha dit dom kunde faktiskt ringt min mamma eller någon ist.. Men tack för allting och förlåt för att jag är så extremt jobbig..

Ett extra stort tack till Emily, Anna och Johan.


It's you and me babe.

8 December 2006 - Första gången vi träffades
22 December 2006 - Första kyssen
30 December 2006 - Blev vi tillsammans
28 Juni 2007 - Bestämmer att vi ska Förlova oss
12 Juli 2007 - Förlovningen
24 December 2007 - Det tar slut
1 Januari 2008 - Det tar slut på riktigt.
4 April 2008 - Träffas vi igen av en slump i stan

17 April 2008 - Det blir Johanna hjärta Johan igen.


If you don't love me, why do you raise my hopes?



51241-202



vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig, även om jag vet att jag måste glömma dig.

Jag är så trött på allt.. vad har jag för liv egentligen? Sitter på café hela dagarna och röker bort mitt liv med en kopp kaffe i handen.. Det måste bli ändring på det här Hanna.. Även om de är hur mysigt som hellst så får jag nästa ångest, det har blivit som ett beroende, jag är café beroende! Jag vill göra något om dagarna, något kul något nytt.. Någon som har en idé eller något kul som händer i helgen? Säg gärna till isf, Jag hörde föresten att Joel fyller tjugo så fest på fredag? "tjetjeng" ne men seriöst nu, är det någon som har något kul på g så får ni gärna säga till för jag börjar få lite cp ryck..  Se jag är så desperat så jag till och med skriver det i min blogg..

sen så vill jag bara säga att jag saknar Fredric och jag tycker att han ska komma hem, jag behöver en Fredric kram nu!

Pusspuss


Forever and ever babe.

Jag tror jag är kär igen eller ja kär igen kan man inte säga men dom där känslorna som varit undantryckta nu ettag har kommit tillbaka och det är hemskt, jag vill inte fast jag ändå vill och hela jag blir konstig, han är ju inte min typ alls eller åh.. Han är för perfekt och gör allt så rätt.. Jag vet att det är slut men jag gillar den där killen.. det går inte att komma ifrån..
Det skulle ju vara vi för alltid kommer du ihåg?

30/12-06 till 31/12-07

Det du ser i horisonten är inte alltid det du får.

Nu ska jag sluta upp med massa killar, jag tror att jag är ganska elak för dom här senaste tre måndaerna så har jag bara varit uten efter att leka med folk.. Sen total dissat och det är ju inte bara en utan.. Aa jag kan inte ens räkna upp hur många det är.. lite slampigt låter det, men det är ju inte så att jag har sex med dom det enda jag varit ute efter är att ha kul och det har jag haft men nu har jag blivit vän med Johan igen och han får mig att inse saker som vilket perfekt förhållande vi hade jag saknar det men vill ändå inte tillbaka för som sagt så funkade det inte men jag vill ha den där känslan igen, när man är så kär så det pirrar i hela kroppen och jag tror ju inte att det kommer bli så igen om jag fortsätter som jag gjort.. Så här med avslutar jag vårat vad Hanna.. Fast det var kul så länge det varade ;)


Igår så gick jag upp elva så blev det pizza till frukost med Johan :) Sen in till stan för jag hade tänkt att åka till skolan men så blev det inte vi träffade Ilir ist och drog runt lite i stan, träffade Anna, Julia och Kal m.f på schillerska var där och pratade lite med dom sen drog jag för att möta Gusten, fika på vanilj såklart ;) vi satt där en bra stund även om han tjatade om att han ville gå hela tiden.. så stack Gusten på sin fotbolls träning och jag till frölunda för att träffa Hanna och Amanda sen lite senare Richard så åkte vi till vanilj igen och hängde där resten av kvällen. Mysigt mysigt.

Idag så kom jag i tid till skolan även om det är onsdag och jag började tidigt ;) fast inga riktiga lektioner och dom tog inte ens närvaro så jag hade lika gärna kunnat vara hemma och sovit. >< efter skolan så var ajg i stan med Nathalie och Anna en stund för jag missade min jävla buss, den körde bara förbi mig.. JAG HATAR GRÖN EXPRESS! Aja, nu är jag iaf hemma och ska städa lite på mitt rum sen in till stan och fika med Hanna och kanske Amanda.. Så i kväll blir det tydligen konsert om jag fattade Johan rätt.. Nu måste jag skynda mig innan Hanna blir för rastlös där hemma..



Pusspuss


Johans älskling


Gott med knark, gott med knark!

Asså kan någon spärra min telefon så jag inte kan skicka massa pinsama sms på fyllan! Jag hatar det samma sak varje jävla helg..
Igår var det iaf kul Jag Hanna och Amanda var hemma hos mig en stund stressade jätte mycket till bussen för att hinna in till stan och möta Johan så blev det lite strul med vart vi skulle men vi hamnade iaf i en student lägenhet hos Eric. så har jag ett svagt minne av att jag träffade Gusten på centralen sen någon annan kille som var jätte lik Rommel på mcdonalds..
Idag blir det party igen, borde skynda mig lite ska vara i stan om mindre än en timme..


Pusspuss

Om igen.

Jag är i skolan idag igen ifs så kom jag en kvart sent men jag är här, nu ska vi fortsätta med våran u-båt.

Efter skolan igår så träffade jag Amanda på frölunda torg så åkte vi hem till mig för att jag var tvungen att göra mig iordning och medans jag höll på så städa Amanda mitt rum och gjorde mig nervös. När jag var klar så åkte vi in till stan och träffade Daniel och Salla sen till subway och åt med Frida, det var mysmys och varmt..  Så skulle jag och Amanda hem till mig innan jag skulle träffa Johan vid nio men ja vi tog fel pendel och hamnade i kungsbacka varför är det så typiskt oss? Fast vi han med en Kaffe på världens mysigast café innan vi åkte tillbaka till stan, så åkte Amanda hem och jag träffade Johan tjugo minuter försent men sånt händer :) Det var iaf en helskön dag.

Pusspuss

Fuck

http://www.aftonbladet.se/punktse/kolumnister/alexschulman/article2178964.ab 
Kolla hans krönika bara för skön.. 
Haha ne men nu ska jag fortsätta med skolan.

Pusspuss

oh shit va fresh!

Jag är i skolan, grattis till mig.. Nu ska jag faktiskt börja gå varje dag det ska bli mitt lite försenade nyårslöfte.. Just nu håller vi på med ett projektarbete tror det kan bli ganska kul ^^ fast mycket plugg tyvärr men med rätt folk så är det alltid kul.. Men nu kan jag inte skriva mer måste läsa projektplanen eller vad det var.. 

Pusspuss

Chain hang low.

Hemma igen efter att ha varit i stan och fikat med Hanna och Anna och nu ska jag snart tillbaka för att träffa Johan igen, det känns så otroligt konstigt att umgås med honom igen men ändå bra för han är ju bara så fantastisk.. så är han sådär mysig som jag bara älskar, ni vet hålla handen, kramar och bara vara mysig det är så härligt även om det inte betyder något mer än vänskap, jag älskar den killen och kommer antagligen alltid göra det, han är en del av mig, hur mycket vi än bråkar så kommer det alltid vara vi och dom här tre månaderna har varit så tomma även om jag inte tyckte det då så har jag märkt att det var något som saknades och nu vet jag precis vad det var..

51241-201


Pusspuss nu ska jag möta min sötnos. <3

Glamorous

Fjortisar

Rehab

Igår så vaknade jag upp med Amanda bredvid mig, det blev en seg morgon och vi beslutade oss för att strunta i skolan så mötte Anna i stan och åkte till munkebäck för att jag skulle hämta mitt skolkort som jag inte fick då heller så fastnade vi på pizzerian som ligger på torget och Sofie kom dit och skulle med oss till stan för att fika, på vanilj så mötte vi Amanda2 och Anna åkte hem för hon skulle iväg på något möte i skolan.. Efter vanilj så blev det affärer och jag hittade ett par skor och en tröja, så åkte Sofie och Amanda2 hem för att kolla fotbollen så vi två återtående drog till Java och tog en till fika sen träffade vi Robban, Gusten och Pooja innan vi skulle åka åt varsitt håll och när jag är på väg mot centralen så ser jag Johan, det känndes lite som att jag skulle svimma och visste verkligen inte hur jag skulle agera men jag gick fram och gav honom en kram och när jag skulle släppa så kände jag att han höll kvar det är nog den härligaste kram jag fått i hela mitt liv, Han var med en ny arbetskamrat som precis flyttat till stan och skulle visa honom runt lite så han frågade om jag ville med och ja bättre än att sitta hemma så vi gick ett tag och sen blev det café för tredje gången och när vi skulle gå och möta Jonas och Anton på centralen så gissa vem jag ser, jo Mike, då blev det nästan så jag svimmade igen och hade ingen aning om vad jag skulle göra eller säga.. Men det var fort över iaf och han gick..
När jag hade träffat Anton och Jonas så åkte jag med Johan hem till honom, det var nog bra vi behövde verkligen prata ut och sluta undika varandra, för fy vad jag saknat honom bara någon som man vet lyssnar.

Nu ska jag få med mig någon till stan och fika.
Puss puss

Lemme get that!

Nu var det riktigt längesedan jag skrev, Men tänkte skriva lite om festen som var i partille men jag kommer itne ihåg så mycket ><.. sjukt mysig kväll som slutade med att jag och Hanna fick gå från partille på motorvägen och tåg spåret för att hitta till stan eftersom bussarna slutat gå.. Jag kommer inte riktigt ihåg vad som hände på vägen till stan mer än att vi båda hade telefonerna klistrade mot öronen som vanligt ;) och jag skickade fylle sms, usch vad jag hatar dom fast den här gången hjälpte dom mig lite även om ja var jobbig och korkad fast jag vet iaf två personer som jag inte ska prata med något mer.. orka anstränga sig när andra inte bryr sig ett skit :)
Vi kom iaf in till stan och möte folk folk och folk, åt på mcdonalds och satt på centralen i tre timmar för att vi missat bussen men med rätt sällskap så är allt kul. Tillslut kom vi hem till mig vid sju på morgonen och däckade direkt!