The road

Det blev mys igår (A) Med Petra, Pelle och Petter.. ^^ Visste ni att det finns påsköl? Hallå, fan vad dom härmar påskmusten ><
 Vi var iaf hemma hos Pelle och spelade guitar hero till techno låtar.. Petra var skillad.. Sen så råkade jag somna i Pelles knarriga säng :O så vet inte någonting av det som hände.. Jag vaknade av att det var två stycken (Petter&Pelle) som hade ryck och försökte få upp mig (dom lyckades) sen så körde Pelle bara ut oss >< så jag snodde en tröja av honom sen gick jag och Petra hem till henne och mysade.. ^^

Nu åker jag.. Pusspuss

I don't care if you really care, as long as you don't go.

Gräset är alltid grönare på andra sidan..Det vet ju alla..
Jag är en sån person som alltid vill ha det jag inte kan få, eller såna är vi väll alla men jag tror att jag är extrem och det är jobbigt speciellt nu, men nu ska jag sluta tjata om det där.. Life goes on bitch.

Så igår då så var det mening att jag och amanda skulle vara hemma hos mig och mysa med film och massa godis men så blev det inte för Rebecka hade fest och ja det slutade med att vi åkte dit fast med lite krångel på vägen.. först så missade vi våran buss så vi fick vänta på mölnlycke centralen en timme på nästa under tiden så var vi lite små fjortisar och gick och köpte 3,5or haha, tidsfördriv.
När vi äntligen var framme i stan så fick vi vänta jätte länge igen enbart för att amanda var så kissenödig så hon inte kunde åka med 50 bussen.. efter 40 minuter var vi framme på torget oc då var det en timmas vänte tid på 83 som vi egentligen skulle tagit men ist så beslutade amanda att vi skulle ta 751 och gå från datavägen, smart drag för ingen av oss kunde vägen så vi ställde oss mitt i vägen och stannade bilar.. vad gör man inte (A) tillslut kom vi fram till Rebecka och festen var igång.
Gregory var där och ja vi blev samms igen.. Sen så hände det som jag lovat mig själv inte skulle få hända, och jag tänker inte dra upp vad det var här, men jag ångrar inget det skulle bara vara onödigt.
sen så förstår jag inte mig själv och mina fucking fylle sms.. alltid, varje gång så ska jag skicka till folk jag inte borde skicka till.. Lite extra bajs på mig!

Så idag har det inte hänt något kul alls.. Jag har jobbat hela dagen och nu är jag enormt trött så ska packa och sen sova tror jag, om det inte ringer någon söt person som vill mysa med mig då förstås. ^^

Pusspuss



Might trick me once

Haha är jag frisk? det är ganska självklart att jag inte är det.. Mitt huvud funkar inte alls som det ska.. vad har hänt med mig? Jag trånar efter en kille som jag vet med största sannolikhet är världens idiot plus att jag borde fattat att det skulle bli såhär, eller vadå såhär? JOHANNA DU HAR TRÄFFAT HONOM TYP FYRA GÅNGER!
Ne jag är sjuk!
Det här är inte jag.. Verkligen inte, jag brukar sitta och skratta åt folk som är så här! Nu är jag en av dom där tjejerna som jag absolut inte fick bli?
Vad har hänt med den gammla Johanna? Jag saknar mig själv. ><
Haha pucko! 

I won't let you trick me twice. ;)

Nu ska jag åka iväg och sola så jag får lite färg, märkte igår att jag var väldigt mycket blekare än vanligt, fast först borde jag ta något att äta.. Jag är grymt sugen på kycklingsallad men vet inte om jag orkar ställa mig och hacka grönsaker. >< Sen så måste jag baka sockerkaka. ^^ Plus åka och möta Amanda i stan :) vi ska ha mys kväll med Film och godis eller kanske, kanske att det blir fest om vi orkar..
Men nu måste jag gå och äta.. min buss kommer om en halv timme.
Pusspuss

Everybody report to the bloodclaat dance floor.

Åh jag vet inte vad jag ska säga, hahahaha, jag kommer dö av skratt.
Ne nu ska jag vara lite seriös om det går...

Jag kommer inte på något att skriva.
Liksom bullshit!

Hahahaha hahahahahahahahaha hahahahaha! "Kompisarna går före allt" Jag tror inte att det är så längre.
Det är bara något folk säger som en ursäkt.

*Host* *Dissad* *Host*

Jag förstr inte varför jag ens bryr mig? ¨Typ dum i huvet eller vad?

Någon gång måste ju vara den första? inte sant?

Nej nu ska jag gå och äta så kanske sluta tänka.. Varför måste jag göra allt så stort och komplicerat i mitt dumma huvud, det är ju inte jag som går misste om något/någon, eller? 

Hallå det är ju ingen stor grej, ta det med en klackaspark Johanna och gå vidare.

TÖNT!

Nu ska jag äta sen sova, tror jag håller på att bli sjuk.

Och det finns ingenting alls som kan hindra mig för du fick mig på fall nu ska jag vinna dig.

Tjosan, här sitter jag och äter Noir framboise och ni vet förstås inte vad det är men då ska jag ta och tala om att det är den äckligaste chokladen jag någonsin ätit, usch, det är mörk choklad med hallon bitar i så vidrigt men jag är så godis sugen så jag måste äta ändå.. Juste jag har fanta också.. det är gott xD Så har jag super duper tråkigt och absolut ingenting att göra, jag vill sova men är inte trött och jag vill ut och springa egentligen men vågar inte, för man vet ju aldrig vad det finns för galningar i pixbo :S skumt ställe.. Jag pratade med en granne förut han heter åke och är pansionerad målare mycket trevlig.. lite virrig bara fast då kanske vi passar bra ihop.. Johanna hjärta åke. Yeah!


ooh ooh baby

Hej hej, mitt internet dog igår igen, fast nu var det en gubbe här och fixade det åt mig vårat modem var tydligen sönder >< Men men.
Igår så sov jag lääänge för jag tänkte typ att om Nathalie inte behöver gå till skolan så behöver inte jag heller ^^ så när jag vaknade så segade jag sen in till stan för att möta Hanna fast hon hade inte slutat skolan än så jag bestämde att jag skulle gå till Julia så jag möte Mike innan och sen gick vi till Julia tog en cigarett pratade lite och sen gick Jag och Mike till stan och satte oss på en trappa där vi satt i typ evigheter tills han Robert (som anna klippte) kom, Då åkte jag till torget och möte Hanna och Sofia.. Sen så självklart Vanilj <3 Sen kom Anna och lite senare så kom Anton, Jonas och resten av bandet ^^ det var trevligt och efter tre timmar så valde jag att åka hem och jag frös så sjukt mycket det kändes som att jag skulle spy jag vet inte om det var för att det var så kallt eller för att jag åt vaniljsås (laktos) men usch så hemskt, sen när bussen väl kom så satte sig en jätte jobbig gubbe brevid och han ville verklgen inte sluta prata just då var min telefon räddningen <3

Nu ska jag göra mig iordning sen på körkortsteorin.
Pusspuss

You know what it is.

Wihi, jag har fått internet nu.. Lite underbart.
Jag är snurrig.. förstår typ ingenting så nu har jag bestämt mig för att strunta i alla så får dom komma till mig om det är något.. orka ödsla tid på folk som inte vet vad dom vill ;) även om du är söt så funkar det inte ^^
Jag och Hanna har gjort ny deal nu.. fast så ny är den inte det är samma grej som förut fast nu ska vi bli nunnor >< Lyckat. Min baby har bäst ideér och jag kommer inte klara mig utan henne och hennes dumheter en hel vecka när hon åker till prag, läskigt. så ska Anna iväg till London.. vad har dom tänkt att jag ska göra på lovet :O HALLÅ! Julia får bli mitt offer och vanilj min räddning..


Give it to me.

Om fem timmar kommer flyttbilen, det känns sorgligt på något sätt, att flytta härifrån, det är ändå här jag är uppväxt och dom flesta av mina vänner bor här och det är såå många som jag säkert aldrig kommer träffa igen ni vet såna som man tappat kontakten med men som man träffar på bussen tex så sitter man där och pratar, jag kommer sakna sånt, jag kommer sakna allt. det verkar som att jag typ ska flytta till andra sidan jordklotet, riktigt så farligt är det ju inte men det känns fortfarande hemskt, men jag hoppas det blir bättre när jag väl flyttat.
Sen är det lite hemskt för jag kommer inte ha något internet förens på tisdag och tvn kommer inte funka förens på måndag så lite piss >< Men men nu borde jag nog sova blir en lång dag imorgon skulle jag tro.

Föresten så fick jag ett dummt sms förut som gjorde mig arg, jag tänker inte säga vad det sod eller vem det var ifrån men det gjorde mig grymmt sur.. Åh! Jag ville nog bara ha lite medlidande nu.. Haha killar är tragiska varelser..

Pusspuss på er!

All is full of love.

Nu är jag glad, så sjukt glad.. det känns som när man var liten igen, lite konstigt, hela jag pirrar.. Längtar :)

?

51241-199

Jag kommer förfölja dig tills du blir min

Tror ni jag pluggade igår? Nej självklart så struntade jag i det som vanligt och åkte in till stan för att fika med Hanna ist, så kom terry förbi en stund men gick lika fort igen, sen så skulle Hanna på ledarutbildning så jag åkte hem och sov sen så vid tolv så ringer Daniel sen kunde jag inte somna om så skickade ett sms till terry för att se om han kommit hem (Han var ute och firade Mike som fyllde 18 igår) Han ringde iaf upp och tillslut kom det fram att dom missat bussen ch allt slutade med att jag åkte in föratt möta honom och vara hans sällskap hela natten.. Vid tre tiden så mötte vi Borgwall, Mike, Robert, Viktor och Viktor... Borgwall började pruta med en taxi gubbe först var det 350 för sju personer sen fick han ner det till 300 och tillsisst 230 men nej det dög inte så vi gick till centralen ist för att vänta på fucking bussen ist.. där Borgwall, Viktor och Viktor däckade haha dom såg ut som små barn :) haha så sött ^^
Idag så har jag sovit hela dagen sen så varit med Terry och Victor, han pratade faktiskt med mig :O fast jag fick ingen kram >< och nu är jag hemma jätte trött och usch imorgon är det redovisning.. men det går nog bra..

Sen så åh vad det stör mig.. Jag har träffat världens sötaste kille så pratar han inte med mig :O jag blir galen ><
Men nu ska jag iaf packa. Puss på er.

adore you

Idag har jag bestämt mig för att ha en plugg dag för jag har några miljoner uppsattser som jag inte gjort så ska ta och börja med historian nu så får vi se hur många jag hinner med..

Imorse så vaknade jag halv fyra och var klar vaken så jag satten på datorn och mysade i sängen och lyssnade på musik ända tills det att jag får ett sms av Nathalie där det står att vi har skola, och då var klockan halv åtta och för att hinna till lektionen så var jag tvungen att ta åtta bussen så det blev stressigt men jag han var till och med på hållplatsen tio minuter innan bussen kom och det betyder att jag tog på mig kläder, borstade tänderna, sminkade mig och allt det där på en kvart och att jag sen gick till bussen på fem minuter.. Är jag inte bara för bra ;)

Föresten så är jag jätte arg nu :O åh jävla skit pissapa.. varför varför varför? BARA GÅ OCH DÖ!

Pusspuss

Please don't stop the music.

Då var det dags igen, ska börja gå hos psykolog igen enligt min mamma så är det bra för mig, vet inte riktigt om det är sant men vi får se, det är ju lite kaos just nu.. Sen så har jag beställt tid hos läkaren för att prata om mina "sömn problem".. Nu ska jag bli bra jag behöver rensa mitt huvud lite..

Så vill jag att alla ska veta att jag hatar killar! dom är bara problem.. USCH PÅ ER..

Inatt har jag inte sovit något som vanligt.. låg och såg på californication hela natten och pratade lite med Terry :) så nu på morgonen har jag slöat rejält, druckit kaffe, kedje rökt och tänkt alldeles för mycket på allt mellan himmel och jord.. Är det någon som kan berätta för mig hur man vet vilka som är riktiga kompisar och vilka som inte är det? För jag har ingen aning.. Kräver jag för mycket av mina vänner? Gud jag är helt snurrig.. Nu ska jag dricka en till kopp kaffe och sen dra till skolan.

Ha en bra dag.

Krig fast på andra sidan.

Gud så arg jag blir.. Jag vet att jag inte har med saken att göra egentligen men usch så svinigt man får inte känslor för sin kompis ex. HALLÅ hur tänker du? Jag säger som Hanna, kompisar går före allt..


Can i have it like that.

Jag hatar folk som kommenterar anonymt.. vågar dom inte stå för det dom skriver eller vad? men men skit i dom nu, min helg har varit bra som dom nästan alltid brukar vara..

Fredags så skulle vi egentligen fikat men Anna hade inga pengar så vi bestämmde att vi skulle åka till Terry och se på film ist men så blev det inte heller för Tobbe och Terry åkte iväg och köpte öl så satt vi Fem där, Jag, Hanna, Terry, Anna och tobbe och hade lite för fest för oss själva.. Det var egentligen meningen att vi skulle dra på annan fest men ist så drog vi direkt till efterfesten, som vanligt, Eller ja, alla kom ju inte med en viss Tobias deckade redan hemma hos Terry.. Haha men vi andra vandrade vidare till Mike och var framme där vid tre så var det dansa dansa dansa tills klockan blev sesådär halv sju då vi började dra oss tillbaka till Terry som förövrigt var jätte full och knappt kunde gå.. HAHAHA!
Lördag så åkte vi hem gasnka tidigt för en gångs skull.. så jag var hemma och packade lite innan jag möte Hanna i stan igen för att åka hem till Markus och Terry där det var meningen att vi skulle se på film.. eller ja vi såg på film, massa filmer faktiskt.. så vid tolv lämnade vi Markus och åkte in till stan och Hanna åkte hem, det var meningen att jag också skulle åkte hem men ist följde jag med Terry till Per (som alltid är elak mot mig) vi såg på kassa serier hela natten och somnade vid sju typ och det var meningen att jag skulle åka hem vid åtta för att hjälpa till i huset men ne jag kände mig inte så frisk så jag stannade kvar hos Per där jag blev sönder mobbad.. fast jag äger dom två på kort, så sämst båda två.. men puss på er ändå! Jag kom iaf precis hem (tolv timmar försent) men men sånt som händer.. Haha..

Massa kärlek till Daniel idag och hoppas allt fixar sig babe så får du krya på dig riktigt ordentligt så vi kan ses snart <3

Oral romantik.

Min helg är fullsmeckad som vanligt, idag så ska jag jobba från två till sju och sen ska Anna få klippa mig och Hanna ska självklart vara med så ska vi sjunga singstar sen café med Terry och Tobbe har vi tur så följer Jeff också med ;) Haha så på lördag så ska jag plugga med Gregory ^^ alltså ett tre veckors arbete som vi ska göra klart på en dag :O önska oss lyckatill.. så på söndag kommer Daniel hit :D då ska vi ha photoshop lektion eller han ska lära mig allt han kan.. så nu ska jag bli grym.

Nu är det dags att börja göra sig iordning!

Pusspuss

En kärleksdans

Så nu är jag hemma tidigt för en gångsskull, idag har det varit en sån där mys dag :) först så träffade jag Gregory stan så åkte vi hem till honom, ja vi kommer ju aldrig bli klara med vårat arbete men men ^^ sen vid halv sex så möte jag Hanna, Anna och Hillda i stan så stog vi och pratade en liten stund tills Hillda skulle gå sen blev det vanilj såklart där vi satt i timmar och bara hade det jätte mysigt och pratade om sommaren och självklart festival ^^ min fina flickor vi ska ha sååååå kul.. och jag längtar otroligt mycket tänk svensk sommar.. åh dom härliga kvällarna, fast gud så stressigt det kommer bli.. först så ska jag ju jobba massa sen så festivaler, resor, danmark så ska man hinna sola och bada massor också på dom få sol dagar vi har här.. haha nemen nu ska jag sluta >< och kanske gå och lägga mig skulle behöva sova ut riktigt ordentligt..

Pusspuss

Då delar vi takt.

http://www.speedyshare.com/673185534.html  Ni måste ju bara ladda ner denhär låten den är sjukt underbart söt!

Daniel se jag gör reklam för din musik ;)


Den här tjejen är bäst, verkligen mitt stöd gånger 1000.

Kärlek

with you, with you, with you, with you, with you...

Vet ni hur jobbigt det är att förlora sin bästa vän? Det är skit och jag har aldrig saknat någon så mycket, liksom sju års vänskap kastade i närmsta sopnedkast och allt på grund av Johan, är han så mycket viktigare? Men ja det är egentligen skit samma det är bara lite jobbigt just nu och jag har lärt mig att aldrig presentera kompisarna för pojkvännerna.. För det slutar bara med att det blir jobbigt för mig..

Men nu ska jag sluta vara depp nu vet jag iaf vilka som är mina riktiga vänner och det är ju ifs bra ^^

Idag har jag skolkat, eller jag var faktiskt sjuk så sov jag till två då mamma kom hem och väckte mig med ett JOHANNA VI SKA TILL KÅLLERED! så det blev till att ta på sig kläder fort och sen frukost på ikea xD så köpte jag såna där saker man hänger kläder på ^^ och så hittade jag en fin tavla som jag antagligen ska köpa ska bara till huset och mäta först :) sen så åkte vi vidare till 421 i sisjön där köpte jag ett skåp, skor, bok och hårinpackning.
Vi var hemma vid sex ungeför och då åt jag lite mat sen träffade jag Hanna och Anna på torget en liten liten stund sen hem till Gregory vi såg på halva ice age och halva i am legend, det kändes så bra att träffa honom han lyckas alltid få mig att skratta och är bara fantastisk rakt igenom sen är det nog mycket att han inte vet något om mig och att han inte känner någon av mina kompisar så jag kan ha honom för mig själv och bara vara mig själv, så hoppas jag att det alltid kommer vara eller han kan få träffa Hanna bara för att hon är så söt men inga andra..

Så ni kan le på tv och säga "vi gör aldrig fel"

Jag har inte sovit någonting i natt och nu sitter jag i skolan helt död >< usch slutar snart tror jag och då ska jag möta Anna i stan sen Daniel vid halv fyra och vidare till frölunda för att träffa Hanna och antagligen ska Terry med också.. ingen aning vad vi ska hitta på men med rätt folk är det alltid roligt :) Daniel spelade in min låt i lördags också han säger att den blev kass men jag tycker att den är jätte fin. ^^
Jag förstår inte hur jag ka lyckas vara så upptagen hela tiden och att jag är sådan expert på att dubbelboka allt hela jag har inte haft en lugn stund på jag vet inte hur länge.. Just nu drömmer jag bara om att ha en lugn stund, liksom bara några timmar utan stress.. Så har jag blivit sjuk nu också och borde egentligen ligga hemma i sängen och sova, men ne-e det går inte för jag har massa viktiga saker att göra som egentligen inte är viktiga alls utan bara sånt som jag vill göra.. ne nu håller jag på att bli galen.. FITTA!
Som avslut på det här inlägget så vill jag bara säga att Hanna och Anna är underbara och jag är så glad att jag har dom två små fisarna dom behövs i mitt sjukt cpiga skit liv.. 

Blueberry hill

Fredag var sjukt kul jag Hanna, Anna, Daniel, Julia och Rebecka skulle på fest i olofstorp med Terry och alla dom men det blev att vi stannade på för festen hela kvällen :) men kul var det jag blir så kär i det folket verkligen genom goa människor :)

Lördag var det bara slappt sov hela dagen ch jag tror aldrig jag varit så sugen på pizza men fettot vi sov hos var så bakis så han inte kunde röra sig.. På kvällen så blev det iaf fika på condeco med Terry och Hanna, sen så följde Jag ochTerry Hanna till beryll och sen hem till Brian för att säga hej typ lite roligt för jag har inte träffat honom på jätte länge, sen så åkte vi till olofstorp och såg på film till åtta på morgonen då jag somnade.

Söndag Vaknade vid sex tiden på eftermiddan och då blev det pizzerian direkt och sen in till stan och fika med Hanna igen, mysigt. en nu ska jag se på film eller något för tror ju inte att jag kommer somna än på ettag.

Pusspuss