Jag har haft min blogg i 383 dagar...

Och fortfarande inte skrivit något som är ens lite intressant för om världen.

Så, Johan gick ifrån mig för en stund sedan >< han var tvungen att bege sig till skolan. Själv så börjar jag inte fören tjugo över elva och kan därför sitta kvar här en stund till :)

Den här stunden nu innan skolan tänkte jag ägna åt massa sommar minen, fy vad jag saknar sommaren >< så sjukt.


Min dag.

Vad jag gjort idag? Jo först så vaknar jag upp i Johans stora mysiga säng tillsammans med honom förstås. sen så ligger vi där och små myser länge länge eller ända till typ två eller halv två. sen gör han frukost och jag sminkar mig.. Sen blir det att vanka till bussen >< för jag var tvungen att åka hem och Johan skulle iväg och repa.
Väll hemma så blir det först att äta igen och sen till att städa rummet, och det är i stort sett vad jag gjort hela dagen fram till nu...

51241-5


NU SKA JAG MÖTA JOHAN PÅ TORGET!


Det känns som om det var flera år sen...


Men det var i november.

Henke, Jacob och jag
Henke, Jacob och jag (A)

Aoow det var längesedan det här :) första gången jag träffade Johan eller om det var andra, iaf så var det kul den kvällen/natten.. vi gick ända från korsvägen till Jacob som bor vid redbergsplatsen xD sen låg vi och trängdes i jacobs säng xD MINEN OCH MASSA MYSIGT!

22 februari


Gjort idag:

  • Varit i skolan
  • Pluggat Matte
  • Saknat Johan (A)


Ska göra:

  • Äta
  • Kolla skor med mor och syster
  • Ringa Johan
  • Plugga mer på matten och även göra lite svenska  
Grattis Daniel, det är inte varje dag man blir 19.. (och förlåt för att jag inte ringde förra veckan som jag lovade)


Gucci, inget för mig (varken när det gäller pris eller design)

Så efter att ha gjort listan igår så var jag tvungen att kolla på guccis kläder också, ja jag kan ju säga såhär att jag har sett snyggare, men det var ändå några som föll mig i smaken..
     
Men långtifrån alla..

Älskade listor

Favoritväska: Just nu är det en svart som mamma hade för typ hundra år sedan.
Skostorlek: 37 ½
Hårfärg: Mellanbrunt, men snart blir det blont igen. :)
Ögonfärg: Blågröna.
Favoritfilm: Moulin Rouge
Favoritskor: Ett par svarta med träklack tyvärr används dom inte annat än till fest såhär års.
Drömjobb: Någonting inom reklam världen
Favoritkaffe: Jag försöker dra ner på kaffe drickandet (och det går otroligt bra faktiskt) men ska man dricka kaffe så ska det vara svart ;)
Sofi eller Ebba: Ebba helt klart :) men Sofi har skön stil.
Favoritstövlar: Jag gillar inte stövlar.
Hur mycket pengar lägger du i månaden på kläder: Ungefär allt jag tjänar och får.
Hur många skor har du: 16 par
Louis Vuitton eller Gucci: Jag är ingen som direkt håller koll på Louis Vuitton eller Gucci kolektionerna men nu är det faktiskt så att jag har spanat in Guccis senaste väsk kolektion och den var gräslig så mycket värre kan det inte bli.. alltså gissar jag på att jag tycker bättre om Louis Vuitton. 
Kilklack eller stilett: Kilklack, men stilett är snyggt till fest.
TV-program: Sex and the City och O.C
Drömutseende: Jag trivs med hur jag serut men skulle gärna vilja ha Gwens ben.
Fulaste plagg i din garderob: En vit klänning.. man ser ut som en fyrkantig, uppstoppad sak som ska gifta sig.
Snyggaste plagg i din garderob: Jag måste nog säga min svarta klänning, inte för att den är sådär speciell men jag gillar den stort.
Favorittidning: KÄRLEK ÅT EBBA OCH VR

Att ge kärlek till två.

snart kommer världens sötaste kille hit till mig, HALLÅ TILL MIG! kan ni förstå?
Johan är på väg hit nu som så många gånger förr, eller ja senast han åkte hit var för typ fyra timmar sedan och senast han åkte härifrån var för drygt tre timmar sedan. han kommer och går lite som han vill den grabben ^^ Mamma säger att han räknas som inneboende, Jan köpte Frölunda indians handukar till hela familjen idag xD Alltså till Johan med se han räknas till familjen :). (Jag måste tilläga att handukarna är coola bara för att dom inte finns att köpa än och att dom inte kommer ut fören nästa år (A) se vi i min familj ligger ruskigt mycket före :O Haha ne men det här är töntigt egentligen, för jag gillar inte handukar med massa kludd på helst ska det vara en vanlig vit, fy jag pladdrar om en handuk, det är något som är fel med mig >< det jag vill komma fram till är att Johan räknas som en i familjen, det som är synd är att han tagit Amandas plats. ni vet hon som är mitt allt, ni vet hon den som jag nästan inte träffar längre, hon, den enda som jag kan säga att jag älskar av hela mitt hjärta. INGEN INGEN INGEN kan komma upp till hennes nivå. Jag älskar den tjejen :D
Men men tillbaka till Johan eller det skulle inte behövas för snart kommer han hit xD och då ska vi se på O.C <33<3<33
Min dag i övrigt har varit såhär:
jag vaknar upp hos Johan han typ tjatar på mig att jag ska gå upp för vi måste åka.. det blir stressigt en jag hinner i tid xD så redovisning som gick jätte bra xD hon kunde inte komma på en enda nackdel när det gälde min och Nathalies presentation ^^ så firar jag och Nathalie med lite mat i bamba och efteråt beger vi oss till matten som redan börjat >< vi får sitta utanför med typ hela klassen och vänta för hon hade redovisning för dom tre personer som kommit i tid till lektionen :P sen efter matten iaf så gick vi och åt igen (MATVRAK). så var det studiestuga där jag somnade en stund sen resten av lektionen så fick jag klia på Julians arm :O så var det slut och dags för engelska ^^ där vi bara lyssnade på musik typ..
Jag möter Johan i stan vi åker hem till mig han åker ifrån mig för att han ska träna. jag lagar mat, tvättar, diskar och leker hemma fru och gör mamma jätte glad xD så nu är Johan då påväg hit :P så kanke borde städa det sista ^^

Nattinatt till er som ska sova nu <33


Min helg har varit trevlig <3

Tjingeling! nu är det sådär längesedan jag skrev igen >< från och med nu så ska jag börja skriva varje dag igen :O (typ)

Jag var precis och lämnade min gull vid bussen, sen tog jag en liten, liten promenad :) på typ en halvtimma det var härligt att gå av sig lite, men kallt.

Johan var ensam hemma i helgen så det har varit extra mys ^^ i lördags så lagade han mat åt mig (: och vi såg på film eller aa tv iaf.
Sen på lördag så gick vi upp tidigt åt frukost segade oss riktigt ordentligt när vi skulle göra oss iordning och åkte hem till mig för att äta innan vi skulle åka till Viktor.. så gjorde jag mig iordning lite till (typ bytte kläder, sminkade mig och letade fram ettpar skor) Jag är klar och vi går och möter Anna vid Beryll för att sen åka in till stan och möta upp dom andra :) men självklart så var vi tio minuter tidiga och fick vänta till halv nio då alla ringer och säger att dom blir sena >< så det blir Mc donalds Jag och Anna typ vräker i oss mat medans Johan sitter där med sin glass (som han ifs inte får ha ifred). + att vi träffar Viktor och hans tjej där ^^ som också skulle till (andra) Viktor ^^ Men men så kommer alla andra och vi kan äntligen åka.. (efter att ha nördat runt i stan ettag så känner man sig ganska töntig ><) men a vi kommer dit.. och a det var ganska trevligt.. bara det att min pojk drack lite för mycket eller hur man säger.. han var ju inte värre än jacob som typ satt och beklagade sig över alla tjejer som var på honom hela tiden ^^ han har ju faktiskt flickvän nu och tänker vara trogen.. som han sa till mig, men det var tydligen med helt andra ord han hade berättat det hela för Johan.. Jacob är som han är ^^ han är typ söt ändå xD
men men så åkte vi hem och jag somnade nästan direkt..
Så på söndag morgon så fick jag frukost på sängen <3 så senare på dagen så åkte vi hem till mig för att leka med min bror (A)

Jag vet att alla älskar mig xD