Float on

i Helgen har det varit röj.. NOT.. Haha i fredags så var jag, Amanda och Rebecka i stan och fikade på condeco, vi satt där till det stängde och gick sedan en liten sväng längs avenyn och blev uppbjudna till dans av några icke svenska killar det var lite roligt och jag var riktigt snurrig efter det, så precis efteråt så stötter vi på Simon, en kille jag och amanda träffade för nästan två år sedan, lite gulligt att han hade kvar mitt gamla nummer.. Men han är lite läskig den killen, ehem efter det Marcus på jobbet berättat för Amanda.. Usch usch usch.. Haha.
På lördagen så fick jag frukost på sängen av Amanda och vi sov jätte jätte länge, klockan fem drog sig amanda till jobbet och jag hem för att sova lite till och kolla fotbollen, klockan tolv var jag i stan igen för att möta Mandisen och vi åkte tillbaka till Mölnlycke, hem till Råttan där det var deg för fulla muggar.. Mariokart, film och mat.. Haha lite mysigt ja och Mando var hemma hos mig sju på söndag morgon och klockan kvart i tio satte vi oss på bussen för att jag skulle jobba. Efteråt träffade jag August så gick vi till Hanna där jag däckade totalt.. Haha.. Nu ska jag försöka få ut Råttan på en promenad..
Pusspuss

Jag ska köpa vapen för pengarna.

Nu har jag varit vaken i över 19 timmar och jag tror ju inte jag kommer få sova än på ettag för nu är det skolavslutning som gäller sen så ska jag hem till Greg och hälsa på tänkte jag, och senare så ska det bli rörvik med lite folk jag tror det kommer bli en helt perfa dag, det jobbiga är ju att jag ska jobba tio timmar i morgon och jag tror ju inte att det kommer bli mycket till sömn inatt heller. Haha men men, sånt man får ta förhoppningsvis så överlever jag..

Jag avfärgade mitt hår föresten, eller ja amanda och hennes mamma gjorde det åt mig.. DET BLEV SÅ FULT!  jätte jätte oranget i hår botten sen är resten olika nyanser av rött.. Sen så måste jag vänta tre fucking veckor innan jag får göra mina slingor >< fast mamma lovade att köpa hårfärg idag så jag kan testa om det går redan nu, för jag vill verkligen inte gå såhär.. det är bedrövligt!

så igår fick jag frukost på sängen av mandidooo :D sånt blir man glad av, sen så åkte vi till munkebäck för att jag skulle prata med min lärare vilket gick jätte bra och jag får börja trean till hösten och våra graf klasser ska slås ihop. efter samtalet så åkte vi in till stan och träffade Frida och satte oss på vanilj.. mums mums. sen blevet ett litet kort träningspass med sol efteråt sen hem till amanda och förstöra mitt hår.. usch usch, men dagen var lyckad ändå.. Nu ska jag dra mig till skolan och försöka få tag på Nathalie..

Pusspuss

Better in time

Glansigt, ne men gud så trött jag är har inte sovit ordentligt på ja, jag vet inte hur länge. igår var en mys dag först så var det jobbande till sju men efteråt så kom Daniel och hämtade mig så åkte vi in till stan och träffade Amanda, Rebecka, Sebastian och Frida så blev det fika på vanilj lika mysigt som alltid.. Sen så åkte Frida till sin pojkvän och Daniel körde hem Sebastian medans jag Amanda och Rebecka drog till Råttan där också Blomman var, lite chill var uppe hela natten och bara pratade plus film. så morgonen blev det kyckling macka på statoil och Rebecka drog till Sebastian, jag och amanda var trött och gick hem till mig och sov sen hände inte så mycket mer förens elva på kvällen då jag åkte till stan och träffade Daniel och Kim vi tog en liten promenad i stan och mötte Råttan sen blev det till att dra sig tillbaka till Pixbo det var tänkt att vi skulle se på film men riktigt så blev det inte för ja en viss person spyde ner bussen och ligger nu däckad och omöjlig att väcka (jag har försökt slå på honom).

Och imorgon (eller idag) är det jobb. WOOOHOO!! not ><

jag skulle få den tiden över för mig själv som jag sagt att jag vill ha.

51241-207

För ingen människa på jorden kan bestämma över ditt liv.

Seg dag, började med att jag försov mig men kom bara en kvart sent så jag han öppna och allt innan elva. Sen så var det inte så mycket att göra jätte segt det kom en kund i timman ungefär..
Vid fem tiden så kom Marcus och Marcus mina små gull pojkar, dom fick en varsin glass sen så åkte vi hem, för min del blev det sängen dirr (garaget språk) och jag vaknade vid elva och gick ut med marcus (blomman) en liten, liten stund efter att jag fått ett inte allt för roligt sms.. Men nog om den saken jag fick lite tröst och nu sitter jag här. seg som satan och imorgon ska jag upp tiiiiidigt >< Blommsis tar studenten. så kanske bäst att jag bäddar ner mig snart.

Pusspuss